Mi van a zuhanyban? / My Shower Routine

18:37



   

Ebben a ködös őszies időben, amilyen mostanában van mit tehet az ember, hogy valami kellemes környezetet teremtsen maga körül? Ha már a fény nem tudja elérni a jókedvet, akkor jól jöhet egy gyertya meggyújtása, illat párologtatása. Erre tökéletesek a Yankee Candle  tartjai, melyekről írtam korábban egy bejegyzést , ami megtalálható itt. Fokozni is lehet, meleg , kellemes érzést csempészhetünk a zuhanyba a tusfürdőkkel. Most következzenek azok a termékek, amelyeket mostanában használok a zuhanyban:

How can we make a good environment around us if we don't have sunshine?   Lighting a candle and vaporizing can be good option. Tarts are the best,  I have a post about them here. Don't forget about bathroom. Nowadays we have so many shower gels in so many different scent. These are the products I use nowadays :
Dove Purely Pampering Bőrtápláló krémtusfürdő mandulakrémmel és hibiszkusszal 

Dove Purely Pampering Nourishing Shower Gel Almond Cream with Hibiscus


 Egy nagyon cuki babarózsaszínes árnyalatokkal díszített dobozban található a bőrtáplápó tusfürdő amelyben a mandulaillat mellett valamiféle virágos illat érezhető, ez lesz majd a hibiszkusz! Jól habzó tusfürdő, melynek illata megmarad egy kis ideig a bőrön. Az én bőrömet enyhén szárítja, de ettől eltekintek, mert sajnos sok terméknek van hasonló hatása bőrömön. 
250 ml terméket kapunk a pénzünkért.

The bottle is decorated with cute baby pink effects. This nourishing shower gel has a mixture of floral and almond scent.  It has a big amount of foam and the scent lasts on the skin for a while. It dries my skinn a little bit, but it doesn't matter, because most of the sower gels dry my skin. 



Avon Senses  Winter Cocoon krémtusfürdő
Avon sensen Winteer Cocoon shower créme

Az Avon limitált szériás krémtusfürdőjének illata megfogott a katalógusban. Ahogy a neve is sugallja cocoon = begubózás a meleg plédek közé az ágyban. Én a vaníliás illatokat nem szeretem, viszont ez az illat más, van mellette egy nem tolakodó, keleties illat.  Krémes, géles állaga van, ami eltér a többi tusfürdőtől.  Jól habzik, viszont az illata sajnos nem marad meg tartósan a bőrön. Esztétikus kialakítású üvege van, ami átlátszó, így tisztában lehetünk a fennmaradó mennyiséggel.
500 ml terméket kaphatunk 719 forintért.

Avon's limited edition sower gel's scent caught my nose . It really  feels like lying in bed covered with soft blanket. I don't really like vanilla scented things, but this is different. There is something orinental mixed with vanilla. It has also a drying feeling on my skin. I'm sad, because the scent not last long. It's well shaped bottle is transparent , so I know the exact amount.



Alverde testápoló vaj sárgadinnye illattal
Alverde body butter with honeydew melon scent

Különleges összetétel, a mangó és shea vaj biztosítja a száraz bőr számára szükséges  nedvességet.  Szója-, olíva-és napraforgóolaj ellenőrzött biológiai termesztése révén ápolja a bőrt, sárgadinnye kivonattal. Ezt a terméket azért szereztem be, mert furdalt a kíváncsiság, mit tudhatnak az Alverde testvajak. A  Krémmánia nevű oldalon nagyon sok elégedett használója van. Nyár elején vettem, viszont azt tapasztaltam, hogy nehezen szívja be a bőröm. Most a hidegebb időben jobban beszívódik, így úgy döntöttem elhasználom.  Az illata nyárias, de hát ki ne szeretne még akár az őszies napokban is egy kis tömény sárgadinnye illatot szaglászni? 
Az 50 ml-es kiszerelést vettem meg, praktikus, akár táskába dobható méretű. Univerzálisan használom, néha a száraz ajkaimat is bekenem vele, ha úgy találom. 
50 ml terméket körülbelül 300 forintért kapunk

I bought this product at the begining of summer. I wanted to try out Alverde's body butter, so I chose thins melon scented one in a 50 ml pack. So many people says it's good. In the summer I put this away, because I had absorption problems. In this cool weather my skin is dry enough to absorb body butter so I decided to use it up. Though melon is not a winter like scent I love to use. I love the scent of melon!
This cream jar can fit in a bag, so it can be useful on the go. It can be used universal, sometimes I use on my dry lips.


Calypso Natural Scrub speciális peelingszivacs
Calypso Natural Scrub peeling sponge

Dermatológiailag tesztelt , hipoallergén. Speciális szivacs kukorica maggal:  a bőr megújulását érezhetjük már három nap után. Húgomnál láttam először, eldöntöttem szeretnék én is. A DM-ben volt egy akció , amiben 25% -os kedvezménnyel lehetett vásárolni tusolással kapcsolatos kiegészítőket. Így szereztem be, ugyanis ez nem egy olcsó fürdőszivacs. Bőrradírozós tusfürdő helyett használom, 3-4 naponta. Körkörös mozdulatokkal finoman masszírozom a bőrt, mert a felszínén található kukorica morzsa felülete érdes. Remélem rendszeres használatával meg tudom majd előzni a szőrbenövéses problémákat. 
A szivacsot körülbelül 1000 forintért lehet kapni a DM-ben.


Dermatologically tested, hypopallergenic. This is a special sponge with corn seed. I saw it first in my sister's place and I decided to get one.  I got 25% off so I was lucky , because this is not a cheap one. I use it in every 3 or 4 days. I massage my skin softly  with cyclic movements. Be careful , because corn pieces are scratchy.


Remélem tetszett a tusfürdős bejegyzésem! 
Ne felejtsétek, hogy December 13-ig tart a nyereményjáték, részleteket találtok itt.


Noémi

You Might Also Like

0 megjegyzés