Avon Színmegújító matt rúzsminták / Avon Ultra Color Matte Lipstick samples

18:11




A márciusi, 4-es kampányt lapozva felkeltette a figyelmemet a színmegújító ajakrúzs új árnyalatai, melyek mattok. Az Avonban ritkán látni matt rúzsokat, így hajtott a kíváncsiság. Nem szerettem volna rögtön csak úgy egy színt választani, így megint megrendeltem a kis minta rúzsokat. 10 új árnyalat elérhető, az egyik fele natúros, barackos, a másik pedig rózsaszínes. Nagyon üde, tavaszias színeket kapunk ebben a kiadásban:

Something caught my eyes in Avon's macrh campaign. New, matte shades has just added to the Ultra Color Lipstick line. Not many matte shades are available at Avon's, so before choosing the right shade I gave a try with samples. The first half of the shades are peachy toned, the other half is pink toned. These colours are perfect for spring-summertime.






matte grape:
-lilás bordó bogyó szín
-wine red, kind of berry colour

matte fuchsia:
-igazi fukszia
-true bright fuchsia

matte merlot:
-bordóvörös
-deep red

matte ruby:
- piros rózsaszín felhanggal, sárgás beütéssel
-reddish pink with yellow undertones









matte melon:
-barackos korall
-peachy coral

matte mauve:
-rózsás tüdőszín
-rose

matte peach:
-barackszín
-peachy colour

matte rose:
-rózsás beütésű barack
-peach with rosy undertone

matte blossom:
-rózsás beige
-rosy beige

matte nude:
- nude, beige
-nude, beige


 natúr ajkak / bare lips










matte mauve












matte blossom






Néhány színt próbaképp feltettem az ajkaimra, láthatjátok a végeredményt. Krémes állaga van, ami közepesen szárító. Pigmentált, a fedés rétegezéssel növelhető. A képen látható matte mauve a valóságban sokkal teltebb szín, mint ahogy a képen látható. Sajnos kicsit a csúszkálásra is hajlamos, ennek példáját lehet is látni a matte mauve képén, a felső ajkaimon sajnos elég csúnyán kicsúszott a határon.

I put some colors on. Above you see the result. It has a creamy consistency but also drying. I am gad with the pigmentation, the coverage is quite good. I experienced slipping, moving out of the lines  as you see on the matte mauve picture.


Összességében a minőséggel elégedett vagyok, habár a színskála kicsit egyhangúra sikeredett a számomra. Megvásárolható most 40%-os kedvezménnyel ( ami szerintem elég jónak számít) 919 Forintért.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy  nektek tetszenek-e a swatchok és melyik szín keltette fel a figyelmeteket!
És nem utolsó sorban mit szóltok a blog új kinézetéhez?


All in all I am satisfied with the quality, however the colour range is a bit one- sided.  Hope you find something good in this post!


 Noémi


UI: cuki határidőnaplót lehet nyerni a blog nyereményjátékában. Részletek itt.
 Kövess/ Follow me on:  FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Jó lett az új dizájn, letisztult :) Az a kérdésem lenne, hogy a rúzsteszterek mennyibe kerültek?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Igazából ez volt az első stílus ötletem, csak volt ezzel az oldallal 1-2 probléma. Remélem most már nem lesz vele gond. Az Avonnál úgy van, hogy egy minta általában 69 vagy 59 forint. Persze vannak kedvezmények is , így ha 5 db-ot vesz az ember az 220 ft. Aztán kb tanácsadónője válogatja, hogy ki mennyiért adja tovább :)

    VálaszTörlés