Max Factor Miracle Touch Creamy Blush

20:33




A sminktárolóm rejtett zugából néhány napja felbukkantak újra a Max Factor krémes pirosítói. Ezeket még tavaly szereztem be a Rossmann-ban, ugyanis leértékelték őket potom összegre. Hétről hétre szereztem be őket egyenként, végül három részes lett az én kis készletem. Fontos megjegyeznem, hogy ezeknek a pirosítóknak köszönhetem a Real Techniques iránt érzett mély szerelmemet. Ezen pirosítók miatt szereztem be elsőként a Real Techniques Stippling Brush-t és az Expert Face Brush-t.

Max Factor Crean blushes popped out of my makeup stash some days ago. This was a huge re-realisation of having 3 cream blushes for me and I took them in my hands and stared as the first time. It vas more than a half year ago, that I bought three of these blushes, because they were on sale. It is important to tell, that these blushes made me to buy my first Real Tchniques brushes, like the Stippling Brush and Expert Face Brush. I fell in love, still lasting.



A külsőt tartósnak, masszívnak találom, csavarós tetővel ellátott. A csavarós kupak praktikus, így biztonságban a táskába is akármikor bedobhatom. Ha a kezünkbe vesszük meglepetést okozhat, hogy milyen apró a tégely. De ez korántsem jelenti azt, hogy kis adagot kapunk pénzünkért, ugyanis 11,5 g anyagot rejt a tégely.

The packaging looks pretty massive, it has a cap. It is safe to throw in your bag and go. When you take it in your hands looks really small, but doesn't mean it is a small amount. This little thing contains 11,5 g cream blush.



No magáról a krémről is ejtenék néhány szót! Az első és furcsa dolog ebben a termékben a szaga. Olyan műanyagos és természetellenes. Igyekszem használata közben felülkerekedni rajta, a felvitel után idővel elillan. Maga a krém közepesen sűrű, az ujjamat a tégelybe érintve szép adagot tudok kevés erőlködés nélkül is felvinni. Erős közepesen pigmentáltnak találom, igazán nem sok szükséges a természetes pír eléréséhez. A felvitelét én nagyrészt a Stippling Brush-sal oldom meg, ugyanis csak egy kicsit hozzáérintem az ecsetet a tégelyhez és máris nyomok egy-egy pöttyöt a két orcámra, amit rögtön gyorsan el is dolgozok, ugyanis hamar ,,megköt" és onnantól nehezen moccan csak el. Tényleg nem moccan el és ott is marad akár 8 órán át. Kézzel is kivitelezhető a felvitel, én jobban preferálom az ecsetet, bár annak is megvannak a hátulütői. Ugyanis akármennyire igyekszem leportalanítani az ecsetet a használat során a krémbe sodrok akaratlanul is néhány szöszt, ami valljuk be nem jól mutat.

So let's talk about the cream itself! The frist and one bad thing is that it smells not so good. I have read so many people complaining about the scent. This is plastic-like, nothing natural. I am trying to overcome, it goes away after application. The cream is pigmented, just a swipe and your fingers have enough blush to give your face a fresh, natural look. I use the Real Techniques Stippling Brush for application. The essence is to blend the whole thing quickly, because it sets quickly and won't move after that. So it won't move and will last for minimum 8 hours. All in all you can use a brush or simply your fingers. I prefer brush, but has the negative side. I allways try to clean my brush befor application, but it catches oakum and sticks into the cream. This does not look good.



Milyen színek is vannak meg nekem? A 14-es Soft Pink a kedvencem, világos bőrömhöz ideális hétköznapi viselet. Ez a szín az, ami szerintem kivétel nélkül mindenkinek jól áll. A 09-es Soft Murano téglavörös, no ezt inkább sötétebb tónusú olvasóimnak ajánlanám. Persze kellően eldolgozva kelthet ez is természetes hatást az én bőrömön. A 07-es Soft Candy egy sárgás tónusú piros szín. Ezzel nekem vigyáznom kellett, könnyen tudtam bohóc arcot festeni magamnak! Mind a Soft Candy, mind pedig a Soft Murano jó választás lehet, csak kicsit jobban meg kell küzdenünk a megfelelő eldolgozással.
Maga az eredmény természetes, matt hatású,  ugyanis ha megköt nem fénylik, nincsenek csillámok benne.

What colours do I own? Number 14 , Soft Pink is my favourite. Perfect match for my fair skin and perfect wear for everyday. I think this colour matches almost all kind of skintones. The next one is 09 Soft Murano, a red which colour reminds me of brick. This could be great for darker skintones. The number 07 is Soft Candy a yellowy toned red. This one is a bit tricky, because it can be as red as the clown cheeks. Both Soft Candy and Socf Murano is perfect, they can be blended in perfectly and both give a natural cheektone.
The result is beautyfully natrual, has a kind of natural finish. There is no sparkle inside at all. 



14 Soft Pink ( felső bal / the top, left), 09 Soft Murano (felső jobb/ the top, right), 07 Soft Candy (alsó/ the bottom)





Soft Candy az arcomon / Wearing Soft Candy



Összességében én ezt a pirosítót különlegesnek tartom a magyar felhozatalban, ugyanis ha végiggondoljuk az Essence krémpirosító stick-jein kívül nem volt ezen kívül más hasonló a drogériás vonalban a korábbiakban. Így a Glamour napok közeledtével gondoltam hasznos lehet ennek a terméknek a megismerése, hiszen nagyon kedvezményes áron, akár 50%-os kedvezménnyel megvásárolhatjuk a DM-ekben. Nem szükséges hozzá speciális ecset sem, így úgy gondolom a krémpirosító után érdeklődőknek ez jó lehetőség lehet az ismerkedésre!


All in all I find this blush unique, beauce in Hungary we do not have as many cream blushes in the drugstores. 
Have you ever tried this cream blush before?



Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

0 megjegyzés