Szapancsodák

20:45




A Szappancsodák készítője, Tamara megajándékozott engem egy csomaggal, amelyben három termék kapott helyet. Ezen szappanok kézzel készített kézműves termékek, megbízható minőségben. Én, személy szerint már a kezdetektől vásárolok Szappancsodás termékeket és eddig nem ért még csalódás. Odafigyeléssel elkészített, ízlésesen csomagolt terméket kapunk pénzünkért, amely akár ajándéknak is kitűnő lehet. Korábban próbáltam már a kávés radírozós szappant és shea vajasat, ez csak az a kettő amire per pillanat  emlékszem, de használtam többfélét is és nagyon tetszettek. Az igényesen megválasztott összetevőknek köszönhetően bátran használom egész testemen zuhanyzáskor és az sem okoz gondot, ha az arcomat is megmosom vele. Nincs feszülő érzés a törülközés után csak ápolt és tiszta bőr.


Tündöklő haj sampon szappan
A zöld agyagnak és az illóolajoknak köszönhetően kitűnően tisztítják és felfrissítik a fejbőrt.
Összetevők:  kókuszolaj, olívaolaj, napraforgóolaj, szőlőmagolaj, repceolaj, ricinusolaj, zöld agyag, teafa és levendula olaj
Kellemes illatú termék, mellyel könnyedén üde hajkoronánk lehet. Samponszappanból ez az első amelyet használtam, így először ezzel behaboztam a nedves hajam, öblítettem, majd zárásképp a rendszeresen használt samponom használtam. Ha az ember szeretne egy kis szünetet tartani a sok vegyszerrel felturbózott samponnal ideális lehet egy samponszappan választása.


Teafás megtisztulás szappan
A teafa illóolaj kitűnő gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású a gyulladt, problémás bőrre kiváló. A szőlőmagolaj pedig tápláló hatású.
Összetevők: kókuszolaj, olívaolaj, szőlőmagolaj, zöld tea, teafa illóolaj.
Problémás a mellkasodon és a hátadon a bőröd? A teafás szappan finoman enyhíti a kialakult gyulladást, a kialakulóban lévőt megelőzi, emellett nem szárítja ki teljesen a bőrt, köszönhetően a kókusz-, oliva- és szőlőmagolajnak. Mindemellett a teafás illóolajnak köszönhetően kellemes, tiszta illattal lengi körbe a száradó szappan a fürdőszobát.


Gerániumos-rózsás szappan
Összetevők: shea vaj, kókuszolaj, olívaolaj, szőlőmagolaj, geránium és rózsafa illóolaj, citromhéj
A három kapott szappan közül ez a legkülönlegesebb a kis habos tetejével! Ez nem a szokványos egyszínű  és rétegű szappan, hanem három különböző rétegből áll. Tusoláskor érezhető a rózsaillat, sőt egy rózsaszín anyagot is tartalmaz, ami a benne lévő ásványoknak köszönhetően magához vonzza a piszkot, így friss és üde bőrt eredményez.

Befejezésképpen mindenképpen szeretném megjegyezni, hogy ezeket a szappanokat érdemes szappantartóban, nedves helytől elkülönítve szárítani, így garantáltan sokáig tartanak. Ha habokra vágysz tusolás közben, akkor sajnos nem biztos, hogy ezek a  legjobbak hozzá, de ha igényes vagy a bőröd ápolására és büdzsé barát áron szeretnél vásárolni, ajánlom a Szappancsodákat. Tamarával a kapcsolatot Facebookon keresztül tudjátok felvenni itt, ha szeretnétek vásárolni.




 Noémi


 Kövess/ Follow me on:  Facebook, BloglovinPinterest

You Might Also Like

1 megjegyzés