Born Pretty Store Haul

14:43





Rita, a Born Pretty Store -tól újra megkeresett, hogy válasszak termékeket tesztelésre. Négy dolgot választottam ezúttal, nagyrészt az ajkakra koncentrálva.
Kicsi a bors, de erős. Ez a mini méretű rúzs akár egy buli alkalmával könnyedén a táskába is bedobható. Az ajakceruza színét világosabbnak gondoltam, viszont ez a nagyon élénk erdei gyümölcsös-bogyós szín szuper az őszi időszakban. Ajakecset nélkül nem rendelés a rendelés, a drogériák polca ugyebár nem roskadozik az ajakecsetektől itthon. Szeretek ecsetet használni, remélem ez is a gyakran használt termékek közé fog kerülni. Végül, de nem utolsó sorban nem hagyhattam ott ezt a lapos tetejű arcecsetet.


Rita, from Born Pretty Store asked me again to choose products for testing. Finally, I chose 4 products mostly focusing on lip products.
Begining with the mini lipstick, I chose a mini one, that can fit in a smaller purse. I expected the lip liner's colour much lighter, but it turned out to be a wonderful berry colour on my lips. Adding a lip brush to my order is kind of a basic thing for me when it comes to choosing products from Born Pretty Store. In Hungary we do not have such a big selection of lip brushes. I love to use lip brushes, hope this one will be well used in the future. Last, but not least I could not leave this flat brush


Nektek hogy tetszenek az általam választott termékek? Mire lennétek a leginkább kíváncsiak?
Következő alkalommal, ha vásárolsz a Born Pretty Store oldalán 10% kedvezményt kaphatsz az EFB10 kód használatával.

What do you  think about the products I chose? What product do you find the most interesting?
Don't forget to use the code EFB10 to get 10% off on your next purchase!


Noémi







You Might Also Like

0 megjegyzés