Playboy VIP parfüm

19:05




Szeretném nektek bemutatni az utóbbi időben egyik legtöbbet használt parfümömet, a Playboy VIP-et. Húgom előszeretettel használ Playboy parfümöket, ám igazából engem eddig egyik sem fogott meg. A Rossmann egyik akciójának keretein belül tavaly 1000 forintért lehetett beszerezni őket. Végül engem ez az illat fogott meg a legjobban az összes közül.
Tudni kell rólam, hogy engem annyira nem hoznak lázba a nyuszifüles tárgyak, maximum a pihe puha élő nyuszik, de azt kell hogy mondjam, nyuszifül-ide nyuszifül-oda előszeretettel nyúlok ezen parfümös üvegcse után. Őszre-télre kitűnő választásnak bizonyult számomra, kellemes fűszeres, meleg illat egy csipetnyi szexiséggel. Annyira picivel, hogy még hétköznap is gond nélkül viselem.
Az illat összetételének részleteibe nem merülnék bele, az interneten található leírás szerint virágos-gyümölcsös kategóriába tartozik. A legtöbb drogéria polcán megtalálható, így akárki nyugodtan tehet egy próbát az illattal való ismerkedéssel. De ha már ott járok nem árt a VIP férfi párját is megszaglászni. Elsőre semmi extrát nem érezni, de megdöbbentő, hogy amikor hazaérsz a kis papírcetli milyen meleg illattal fog illatozni. Ilyet a drogériák polcán eddig nem szagoltam!

Ára: Női EDT 30 ml 2072 Ft  (emag.hu )



Ti szeretitek a Playboy illatokat? Van kedvencetek?



Noémi

You Might Also Like

0 megjegyzés