Tarte Tartelette Amazonian Clay Lipstick- Ethereal Pink

20:22




Kutatásom egy tökéletes rúzs után végre egy mérföldkövéhez közeledik, úgy érzem a Tarte tud valamit! A Tartelette Amazonian Clay Butter Lipstick Ethereal Pink színe lenyűgözött engem már az első használatkor és rajongásom azóta sem hanyatlott.
Mit is tud ez a pici rúzs?

A külső merőben más az általam megszokotthoz képest. Papírból készült, emiatt könnyebb, mint egy original tubusos rúzs, viszont a kicsavarós technika hibátlanul működik benne, aminek van némi súlya, így jól kiegyensúlyozza a tubust, könnyedén dolgozhatunk vele. A külső nagyon szép, lila alapon arany pöttyös borítást kapott, hiszen ez egy limitált kiadású szín. A papír alapú külsőről azt gondolná az ember, hogy olcsó hatású lesz az összkép, de meg kell mindenkit nyugtatnom hogy cseppet sem az!

Maga a rúzs állaga valami mesés, vajasan krémes, nem hagy zsíros érzetet. Közepes fedése tökéletesen elegendő, természetes hatást kelt, üdévé teszi ajkaimat. A könnyed krémes állaga miatt a tartóssága nem túl hosszú, viszont szépen kopik le az ajkaimról. A szín rózsás, egy enyhe fénnyel meghintve, csillámok nem láthatóak. Extra tulajdonság, hogy mentolos illata van, mint a Revlon ajakceruzáinak, melyet én kifejezetten szeretek.



Összességében azt kell, hogy monjdam a Tarte eme rúzsa oszlopos tagja lett a mindennapi sminkrutinomnak. Tökéletes hétköznapi viselet és ideális választás ez a szín az én világos bőrömhöz, ezenkívül megfelelő ápoló hatást is biztosít a murumuru és cupuacu vajának köszönhetően, melyek Amazóniában honosak.

Mit szóltok a rúzshoz, Ti szívesen próbálnátok ki Tarte termékeket?

 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Igazi nude színe van, gyönyörű! *.* Nagyon sajnálom, hogy Mo-n nem lehet ezeket a szépségeket kapni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem egyszer még megéljük, hogy itthon is kapható lesz :)

      Törlés