The Body Shop Wild Argan Oil Massage Soap

11:15




Egy szappanról nehéz hosszasan ódákat zengeni, viszont mindenképpen szerettem volna neki önálló bejegyzést szentelni. Én kifejezetten szeretek tusoláskor, fürdéskor szappant használni, bár nem sok terméket használok erre a célra, ilyenkor általában a barátnőm által készített natúr szappanok közül szoktam válogatni. Kíváncsi voltam rá, hogy miben lesz ez több, másabb.
A neten kutatva hasznos információkat találtam a szappan előállításáról és magáról az argánolajról is:
,,Habzó masszázsszappan, mely megtisztítja a bőrt és stresszoldó hatású. Különleges kialakításának köszönhetően egyszerre alkalmas tisztításra és masszírozásra is. A Méltányos Közösségi Kereskedelemből beszerzett Marokkói argánolaj nem csak természetes E-és F vitamin tartalmával hódít, hanem a mögötte lévő történet is csodás, hiszen előállítása több ezer berber nőnek ad munkát, ezzel együtt tiszteletet és lehetőséget egy jobb életre.
Az argánolaj jelentősen lassítja a sejtek és a bőr öregedését, fokozza rugalmasságát. Fájdalom-, és gyulladáscsökkentő hatású, így kiválóan alkalmazható kiütések, irritációk gyógyítására. A túl zsíros és a túl száraz bőr optimális működését is biztosítja. Pozitív hatással van a cellulit és terhességi csíkok esetében is."

Nem hiába készítettek masszázsszappant az argán olajos sorozatba, hiszen a bőrre kiemelkedően jó hatással van. A sok tudás mellett a szappan keleties, imádni való illata mellett sem lehet csak úgy elmenni. Krémesen keleties, sajnos még natúr argánolajat nem sikerült szagolnom, gondolom nagyon hasonló az illata. A bőrt tökéletesen felélénkíti a szappan masszírozó oldala, ami rendszeres használat során előbb vagy utóbb lekopik, viszont jó érzés vele magamat fürdés közben masszírozni. Nekem eléggé száraz bőröm van, így néha enyhén érzem a szárító hatását, viszont cseppet sem bántam meg a beszerzését.


Ez a szappan tökéletes választás lehet egy dolgos nap után a fáradt bőr kényeztetésre. A The Body Shop argánolajos illata elvarázsolt teljesen, szívesen kényeztetném a bőrömet a család többi tagjával is, a testvajat mindenképpen ki fogom próbálni az elkövetkezőkben.

Megrendelhető: The Body Shop webshopja


Ti próbáltátok már a The Body Shop szappanait? Szerintetek milyenek?


 Noémi

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. A natúr argánolajnak kecskeszaga van, de komolyan, szóval jó, hogy az argánolajos termékeket illatosítják...:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a megoldás, még nem is láttam ilyen masszírozós szappant. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan jó vele a comb környékét masszírozni, kár hogy lekopik! :)

      Törlés
  3. Sziasztok, Nem tudjátok véletlen h Pesten vagy környékén tudok e venni Lavanila Pure Vanila parfümöt? kérlek ide írjáto ka tippet ha van: r3dfoot(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  4. We can deal with a wide scope of get and conveyance administrations including couch expulsions,
    piano evacuations, single things, surprisingly enormous things, understudy moves, part stacks,
    short excursion moves, one-off moves and single direction moves.
    Despite the size of the activity, equivalent thought will be given to all clients.
    Simply call us to talk about your needs and we'll wrap up.
    We are accessible day in and day out.
    visit:
    Man and Van services
    Budget Removals in Sheffield
    Servile Relocations
    storage service

    VálaszTörlés