Avon Bright Start alapozó minták // Avon Bright Start Foundation Swatches

3:17



Az Avon háza tájára nemrégiben érkezett egy új alapozó, a Bright Start. Hidratáló, olajmentes, közepes fedésű alapozó, mely a hozzáadott vitaminoknak és antioxidánsoknak köszönhetően védi és egészségessé változtatja a bőrt. A 30 ml-es üvegcsében kapott termék SPF 15-öt tartalmaz.
Itthon nálunk öt színben kapható az alapozó, széles színskálát találunk a világostól a sötétebbig. Engem leginkább a legvilágosabb Almond szín érdekelt, reméltem végre lesz egy igazán világos bőrűeknek való alapozó az Avonnál. Sajnos ez is kicsit sötét számomra és narancssárgás a tónusa. A Nude és Deep Wheat szín körülbelül hasonló sötétségű, ám a Nude narancsosabb, a Deep Wheat pedig bézsesebb tónusú. Kicsit csalóka, de a Creamy Natural árnyalatot találtam a legsötétebbnek az öt közül. Második legsötétebb árnyalat pedig a legutolsó szín, a Honey, ami szintén egy narancsos tónusú szín.
Magamon sajnos nem próbáltam az alapozót, a karomra felkenés közben azt tapasztaltam, hogy maga az alapozó sűrű és zselés állagú, cseppet sem folyós az állaga, ezenkívül pedig érezhető a hidratálás a zselés állagból.

Avon recently released a new foundation in my country, which is called Bright Start. They claim this as a moisturizing, oil-free, medium coverage foundation infused with vitamins and antioxidants to protect and promote healthy-looking skin. The 30 mililiters bottle also offers SFP 15, which is also a good point.
In our country Bright Start foundation is available in five shades. I was interested in the fairest shade, called Almond. I expected this colour will match my skintone, however it is still dark and orangey for me. Nude and Deep Wehat is equally dark, but Nude is an orangey colour, Deep Wheat is more beige toned. In my opinion Creamy Natural is the darkest colour in the range. Honey is a little less dark then Creamy Natural and orange toned.
I did not try on the foundation itself, however I think this foundation has a thick, gelly-like texture, not liquidy at all. Thanks to the gel consistency, I did really feel the hydration.




Remélem sokaknak tudok segíteni a swatchokkal a színválasztásban, hiszen nem mindegy mire adja ki az ember a pénzét! Ha esetleg szeretnétek más Avon-os alapó színmintáiról olvasni a blogon, írjátok meg nyugodtan kommentben!

I hope this post was helpful for choosing the right shade for you! If you interested in reading about more Avon foundation swatches please write me in a comment!


 Noémi

You Might Also Like

0 megjegyzés